Sinds begin januari heb ik de yogalessen van Carla de Ruiter in Nijverdal overgenomen. Voor mij een nieuwe start bovenop mijn eigen lessen in Almelo, maar een bijzonder leuk nieuw avontuur. Zoals het voor mij het perfecte moment is om de yogalessen in Nijverdal te gaan geven, is het voor jou misschien wel het perfecte moment om yoga opnieuw te ervaren in 2018.

 

GRATIS KENNISMAKINGSLES

Ik wil je bij deze dan ook van harte uitnodigen voor een gratis kennismakingsles op dinsdag of woensdag. De lestijden vind je hieronder.

 Dinsdag  19:30 - 21:00
 Woensdag  19:00 - 20:30
 Woensdag  20:45 - 22:15

Mijn lessen bestaan doorgaans uit een combinatie van hatha yoga (dynamische bewegingen), yinyoga (rustig en effectief voor ontspanning, pijnverlichting en meer soepelheid in het lichaam) en een eindmeditatie.Deze combinatie werkt helend voor lichaam en geest en staat jou toe om diep ontspannen de les te verlaten.Ik streef ernaar een ieder te helpen een gelukkiger en meer gebalanceerd leven te realiseren en hoop dit ook voor jou te mogen doen.

CONTACT

Wil jij ook weer de rust in jezelf terug vinden en heb je interesse in een gratis kennismakingsles? Stuur mij dan een e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., een sms/appje op 06-57772437 of neem een kijkje op www.yoganijverdal.nl. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Warme groet,

Sander Hali

logo de kruidenwijk top

kulturhus

Agenda

Geen evenementen

Wat vind je er ook