Het Kulturhus

Aan het Kuperserf staat het Kulturhus, dat in 1994 geopend is als het Kruud'nhuus. Voor mensen die het dialect niet begrijpen, de naam betekent Kruiden Huis, een nogal logische naam in de Kruidenwijk.

 
Het Kulturhus wordt door de wijkvereniging gebruikt om er allerlei activiteiten te houden. Het wordt verhuurd aan alle verenigingen, stichtingen, organisaties en groeperingen welke op maatschappelijk, geestelijk, recreatief, educatief of cultureel gebied werkzaam zijn in de Kruidenwijk. 
Voor info mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel een van de beheerders:
Arthur 06-18609019

Ook is er bij het Kulturhus een sporthal gerealiseerd. Zie hiervoor de link in het menu.

 
Stichting De Welle organiseert diverse activiteiten zoals bloemschikken en dansen voor senioren in het Kulturhus. Ook kan men er  op woensdag en vrijdag van 12.00 tot 13.30 uur gezellig samen eten tegen een kleine vergoeding.
 
Vanuit de wijkvereniging en het Kulturhus worden uiteenlopende activiteiten georganiseerd:
Denk bijvoorbeeld aan de 80's & 90's party, Apres Ski party, After Summer party, Lady's night, WK voetbal, Wishkey proeverij, enz, enz.
 
U vind het Kulturhus aan het Kuperserf 43, 7443HC Nijverdal. Telefoon: 0548-623202
 
Wilt u een ruimte huren in het Kulturhus? Dit is ook mogelijk. Kijk voor het invulformulier op de "Zaal reserveren" link in het menu-item van het Kulturhus.

Journey Experience in het Nederlands in NIJVERDAL in het Kulturhus!!!

Het is gelukt  8 9 10 februari 2019 

Journey Experience in het Nederlands in NIJVERDAL in het Kulturhus!!!
Bekend van het boek: The Journey ofwel De helende reis van Brandon Bays.Arnold Timmerman presenter van The Journey komt naar Nederland om The Jouney Experience te geven in het Nederlands in ons mooie Nijverdal.

Iedereen is van harte welkom ( keuze uit 2 dagen € 345.00 of 3 dagen € 395.00) .Resitters ( mensen die the Journey Intensive eerder gedaan hebben: 3 dagen € 100,00 en 2 dagen € 75.00.Heb je vragen of wil je mensen door sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0548-624524.The Journey Intensive:

Tijdens deze seminar maak je kennis met de basis van het Journeywerk. Op interactieve wijze zul je onder meer het emotionele en fysieke proceswerk leren. Brandon Bays bekend van o.a. haar boeken de helende reis, Vrijheid is, helende reis voor kinderen en Bewustzijn het nieuwe kapitaal.
Je leert hoe je met emoties kunt omgaan, hoe je toegang kunt krijgen tot zogeheten celherinneringen en die kunt verwijderen, hoe je fysieke en emotionele vrijheid in beweging kunt zetten en het directe effect ervan.

Het is een interactieve seminar waarin je de mouwen opstroopt en leert door je eigen ervaring. Op die manier zul je de antwoorden vinden die altijd al in je hebben gezeten. En je zult in contact komen met jouw grenzeloos potentieel, de kern van wie je werkelijk bent.

Je zult na het weekend weggaan met nieuwe, praktische, steeds weer toepasbare technieken die je dagelijks kunt gebruiken om blijheid, geluk en vrijheid te ervaren op alle vlakken van je leven.  Het hele weekend zul je bijgestaan worden door ervaren trainers - van mensen die zelf al een Journey Intensive hebben bijgewoond tot door Brandon Bays geaccrediteerde Journey-Coach.

The Journey Intensive weekend:Een super unieke ervaring. Verander je leven.Ervaar dit levensveranderende werk tijdens The Journey Intensive & Advanced Skills workshop.Tijdens de tweedaagse Journey zul je de meest actuele Journey technieken leren en ervaar je de kracht van meditatie en geleide introspectie.Op vrijdag onderga je een Emotionele Reis die je ware essentie en grenzeloos potentieel ontwaakt en je ongezonde emotionele beperkingen oplost en loslaat.Op zaterdag onderga je een Fysieke Reis waarbij je oude cel herinneringen zult ontdekken en deze oplost en loslaat zodat het lichaam de gelegenheid krijgt te genezen.Op de zondag advances skills, extra tools en nog meer diepgang!Het mooie van The Journey is de eenvoud, de effectiviteit en vooral de duurzaamheid.Door Journey werk te doen krijg je alle beschikking over het leven; je krijgt meer energie, een betere gezondheid en meer vitaliteit.

Ik, Yolan Biemans, ben het hele weekend, dus je kan altijd een beroep op me doen!

Kerstworkshop

kerstworkshop kulturhus

logo de kruidenwijk top

kulturhus

Agenda

Geen evenementen

Wat vind je er ook