Vrijwilligers, een schaars goed

We merken het de laatste jaren steeds meer en meer.
Elke vereniging heeft ze keihard nodig wil men überhaupt bestaansrecht hebben.Feit is dat mensen het steeds drukker krijgen met van alles en nog wat, of zich in ieder geval druk wanen. 

Ik heb hier al vaker oproepen gedaan in de hoop om meer mensen te triggeren zich in te zetten voor de wijkvereniging. Dit mag en kan op diverse manieren. Wat dat betreft is er aanbod genoeg. 
Onze prachtige wijkvereniging leunt al jaren op een groot aantal vrijwilligers die al menig jaar de wijkvereniging ondersteunen bij de diverse activiteiten. Deze proberen wij als bestuur uiteraard te koesteren. Valt lang niet altijd mee helaas.
Wij als bestuur merken dat er gaande weg meer vrijwilligers “uit de bus” stappen dan dat er instappen. Hierdoor wordt de druk op de bestaande vrijwilligers groter waardoor de kans weer weer ontstaat dat er nog meer afhaken. Hier moeten wij voor waken en dat houd dan in dat je sommige dingen, helaas, misschien één jaar overslaat of aanpast. En dat is natuurlijk iets wat je ook liever niet doet.

Lastige situaties die wij hopen snel om te kunnen zetten door aanwas van nieuwe vrijwilligers. 
Dus hierbij dan ook onze, zeg maar, noodkreet: 

Om de continuïteit van de wijkvereniging te kunnen garanderen hebben wij op korte termijn meer vrijwilligers nodig! 

Dus wilt u in ieder geval dezelfde of meer reuring in de Kruidenwijk, stuur dan alstublieft een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nodigen u dan graag uit om, onder het genot van een heerlijk bakkie koffie, de mogelijkheden te bespreken. 

Het zou toch top zijn!

logo de kruidenwijk top

kulturhus

Agenda

Geen evenementen

Wat vind je er ook